14
May

Bend za venčanja Šešir moj u saradnji sa salonom venčanica Bella – www.bella.rs za nove mladence pripremio je posebne pogodnosti. Iznajmljivanjem bilo koje venčanice stičete pravo na popust od 10% a za salon venčanica Bella u Čačku čak 15% popusta na usluge benda.

Vaučer - Bend za venčanja

 

Pratite ovu stranicu jer na njoj će Vam uvek biti  dostupne sve akcije koje bend organizuje. Pokušaćemo uvek da imamo najbolje dogovore sa ostalim servisima koji Vam mogu olakšati venčanje da ono zaista bude venčanje iz snova.

Ukoliko niste sigurni kako da počnete organizaciju, zabrinuti ste kako će Vaša svadba da se odvija i kada je najbolje da pozovete svoje goste, pozovite nas i pokušaćemo da Vam iz nekih naših dosadašnjih iskustava pomognemo. Sva pitanja i nedoumice šaljite nam na mail benda ili kroz kontakt formu.

Mala pomoć pri odabiru benda za veselje:
Kao što već i znate postoji mnogo varijanti bendova za svadbe kao i načina na koji oni rade. Ponuđeno Vam je više opcija od kojih treba da izaberete šta je za Vaše veselje najbolje. Nude Vam programske svadbe ili svadbe sa naručivanjem pesama. Nemojte da Vas te opcije plaše. To su informacije koje u mnogome mogu pomoći da imate baš ono što želite na Vašem veselju. Što se preciznije u startu dogovorite to je kasnije manja mogućnost da dođe do zabune na samom veselju. Većina bendova nudi i kao opciju da baš za Vaše venčanje odsvira neke pesme koje možda nisu u njihovom repertoaru, a Vama su posebno drage. Još na dogovorima ovo pomenite, tražite šta bi Želeli da čujete jer sigurno će svi ukoliko su u mogućnosti izaći u susret i odsvirati baš Vašu pesmu ukoliko im date za to dovoljno vremena. Kao najbitnije, nijedan ozbiljan bend kada se odlučite za opciju svadbe sa poručivanjem muzike, neće čekati ukoliko nema porudžbina već će svirati svoj repertoar.
Vaš Šešir moj.

 

One Response to 10% popusta na iznajmljivanje venčanice

Leave a Reply

Your email address will not be published.