full
color
#666666
http://www.sesirmoj.com/wp-content/themes/smartbox-installable/
http://www.sesirmoj.com/
#26ade4
style3

Muzika za svadbe – Poslušajte snimke

 
 

Na ovoj stranici smo za Vas izdvojili nekoliko desetina najtraženijih pesama koje izvodimo na našim nastupima. Već na prvo slušanje biće Vam jasno zašto je “Šešir moj” najbolji izbor za Vaše slavlje. Dopustite našim pesmama da vas inspirišu a mi vam garantujemo odličan provod. Kada čujete naše gitare, kada zaigra naša harmonika, kada udari naš bubanj i začuje se nežni ton klarineta nema čoveka koji će ostati ravnodušan na svadbi. Bend za svadbe “Šešir moj” čine iskusni muzičari koji iza sebe imaju veliki broj nastupa na veseljima ili raznim proslavama, kao što možete i sami čuti. Nama su prsti non stop “usvirani”, a želje gostiju ispunjavamo iz cuga. Zato svaka svadba na kojoj mi sviramo ostane upamćena po dobroj muzici i odličnom provodu.muzika za svadbe - Ilija Saxmuzika za svadbe - Milan

Preuzimanje možete izvršiti klikom na Download. U novo-otvorenom prozoru desni klik i opcija “save link…” ili “save as”. U svakom trenutku možete slušati playlistu i na našem sajtu.

Ukoliko imate želju da čujete neku pesmu, koja već nije u našem repertoaru pišite nam putem kontakt forme ili putem naše stranice na facebook-u facebook.com/sesirmoj. Kada god budemo mogli i koncepcija instrumenata nam to dozvoli, potrudićemo se da naš repertoar osvežimo i proširimo nekim pesmama koje su možda baš Vama drage a nisu se toliko proslavile.

 

Podeli ovu stranicu
default
Učitavam postove...
link_magnifier
#6E787E
on
fadeInDown
loading
#6E787E
off